Jacqueline Hoenselaar

Hier ben ik lekker bezig aan mijn albasten beeld met mijn nieuwe speeltje: een haakse slijper!

Over Jacqueline

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Mijn naam is Jacqueline en ik ben de kunstenares achter Atelier Hoenselaar. 

Ik ben altijd bezig met het creëren van vrij werk. Naast verkoop kun je mijn kunstwerken ook lenen door middel van kunstuitleen. Daarnaast werk ik graag als portrettist of in opdracht voor relatiegeschenken aan leveranciers en jubilarissen. Ik zit vol passie om mensen te stimuleren in datgene waar ze goed in zijn, dus ook lesgeven vind ik geweldig. 

Momenteel ben ik bezig met een nieuwe serie. Het zijn uitvergrotingen van borduurwerken die vervallen of verknipt zijn. De originelen zij 40 cm bij 120 cm en worden niet verkocht. Ik laat ze namelijk op alle mogelijke maten in de verhouding 1:3 printen op Dibond( perspex) en Aluminium. Binnenkort worden ze geëxposeerd in Stockholm of Parijs! 

Je kan je voorstellen dat 1 print van 1 bij 3 meter je kamer een enorme boost geeft qua textuur en kleur. Maar ook leuk kan zijn, bijvoorbeeld op een lange muur, boven de bank of in een gang, er een aantal naast elkaar van 90 cm hoog…
Deze maat zal neerkomen op 200 Euro.

In onderstaande video zie je mijn kunstenaarsboek over “verlangen naar verbinding”. Mijn zoon Anne-Jan Pouw is naast muzikant ook videograaf en heeft een korte video gemaakt waarin hij mijn kunst combineert met zijn eigen muziek!